Comunitățile din satele Costești și Molești acordă ajutor populației

Știri Thursday, 23 April 2020

În satele Costești și Molești, împreună cu pastorul Ilie Leahu, s-a organizat o activitate de binefacere pentru familiile vulnerabile.

Colectând bani, comunitatea a decis să cumpere produse alimentare pentru a îndeplini ceea ce a spus Domnul Nostru Isus Hristos: „Când dai o masă, cheamă pe săraci, pe schilozi, pe şchiopi, pe orbi. Şi va fi ferice de tine, pentru că ei n-au cu ce să-ţi răsplătească, dar ţi se va răsplăti la învierea celor neprihăniţi.” (Luca 14,13.14)

Neștiind ce sumă va fi colectată, s-a propus achiziționarea a 75 de pachete cu produse  alimentare.

Dumnezeu lucrează într-un mod minunat. Prin rugăciune, au fost colectați 14500 de lei. Pe data de 16 aprilie, erau gata 75 de pachete mari cu produse alimentare. Pe data de 17 aprilie, s-au distribuit 30 de pachete în satul Costești, 30 de pachete în satul Molești, și alte 15 pachete în satul Hansca. În afară de produse alimentare, fiecare pachet conținea și literatură spirituală – ziarul „Comoara Ascunsă” și cartea „Puterea  Speranței”. Lăudat să fie Domnul pentru această lucrare și fie ca fiecare persoană, care a primit acest pachet, să-L cunoască pe Dumnezeu.

„Să-i dai, şi să nu dai cu părere de rău în inimă, căci pentru aceasta te va binecuvânta Domnul, Dumnezeul tău, în toate lucrările de care te vei apuca. Totdeauna vor fi săraci în ţară, de aceea îţi dau porunca aceasta: «Să-ţi deschizi mâna faţă de fratele tău, faţă de sărac şi faţă de cel lipsit din ţara ta.»” (Deut. 15,10.11)

Departamentul Comunicare, comunitatea Molești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.