Ziua 5 –Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Anunt Tuesday, 31 March 2020

Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer! Luca 11:13

”Coborârea Duhului Sfânt asupra bisericii este așteptată ca fiind un eveniment viitor, dar este privilegiul bisericii să o primească acum. Căutați-o, rugați-vă pentru ea și credeți. Noi trebuie să avem revărsarea Duhului, iar cerul așteaptă să ne-o ofere.” The Review and Herald, 19 martie, 1895

Întrebări de meditat

Motive de rugăciune – Marți, 31 martie, 2020

  1. Rugați-vă pentru cei care au fost diagnosticați recent cu COVID-19. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru metodele de tratament pe care să le urmeze.
  2. Rugați-vă ca membrii bisericii adventiste să fie în primul rând în trăirea practicilor de viață sănătoase și a modalităților naturale de a stimula sistemul imunitar, cum ar fi consumul multor fructe și legume, făcând dușuri alternative calde și reci și deschizând ferestrele pentru a respira aer curat.
  3. Rugați-vă ca noi, ca biserică să știm cum să folosim în mod eficient și să împărtășim mesajul de sănătate, „brațul drept al Evangheliei”, folosind metode de educație sanitară online, videoclipuri și alte căi creative de acțiune.
  4. Rugați-vă ca în loc să folosim acest timp prelungit acasă pentru a ne distra folosind divertismentul secular, să folosi acest timp pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a ne ruga, a citi cărți și a urmări videoclipuri care ne vor crește credința.
  5. Rugați-vă ca bisericile din întreaga lume să dezvolte planuri pentru a ține membrii bisericii în contact în aceste timpuri de izolare.

Dacă aveți motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii și ne vom ruga împreună pentru voi!

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, ”Ultima Criză”. Mărturii vol.9,11-18
  • Mark Finley, Revive Us Again

Traducere: Adina Păltineanu  (https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

 

    1 comments

  • | Tuesday, 31 March 2020 at 06:44

    Rugați vă pentru soțul meu și prietenul său Ștefan și Vasile care sunt in Germania caDomnul să fie cu ei și să se poată întoarce la familiile lor sănătoși.Amin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.