Ziua 04 – Nu te teme! 30 martie 2020

Anunt Monday, 30 March 2020
 
 

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care zboară ziua, nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziua namiaza mare. O mie să cadă alături de tine şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Psalm 91:5-7

Credința se întărește venind în conflict cu îndoielile și influențele împotrivitoare. Experiența câștigată în aceste încercări este mai valoroasă decât cele mai costisitoare. Mărturii, vol. 3, pag. 555

Întrebări la care să medităm

Cum putem, în mod practic, să luptăm împotriva fricii?

Ce spui despre solicitarea împlinirii promisiunilor, intonarea de imnuri și reflectarea la călăuzirea lui Dumnezeu din trecut?

Ziua 4 – Motive de rugăciune – Luni  30 martie, 2020

  1. Rugați-vă ca Dumnezeu să împlinească promisiunile din Psalmul 91 și să pună un gardviu în jurul copiilor Săi, protejându-i de ciuma coronavirusului care pune stăpânire pe lumea noastră.
  2. Rugați-vă ca această criză mondială să fie un punct de cotitură în istoria bisericii și ca ochii oamenilor să fie deschiși către apropierea revenirii lui Isus.
  3. Rugați-vă pentru cei care locuiesc în locuințe înghesuite în orașele mari, pentru a găsi modalități creative de a rămâne sănătoși și conectați cu ceilalți. Rugați-vă în special pentru copiii care sunt blocați în case.
  4. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru numeroasele decizii cu care se confruntă conducerea mondială a bisericii noastre. Rugați-vă pentru înțelepciunea divină pentru aceste vremuri solicitante.
  5. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru guvernul nostru și pentru liderii mondiali în aceste vremuri dificile. Rugați-vă să existe o căutare sinceră a lui Dumnezeu în rândul conducătorilor de frunte și a oficialilor guvernamentali.

Traducere: Adina Păltineanu (https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.