La Orhei s-a desfășurat programul „Salvat din ape - Scos din foc”

Știri Tuesday, 11 February 2020

În perioada 25 ianuarie – 01 februarie 2020, în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din or. Orhei s-a petrecut o serie de prezentări cu denumirea: „Salvat din ape – Scos din foc”, cu pastorul Dorin Sisu.

Toate temele au fost acsate pe adevărul că Atotputernicul Dumnezeu este mereu alături de copiii Săi, îndemnând pe fiecare să aleagă calea mântuirii și să rămână pe ea necătând la împrejurări,  până la reîntoarcerea Sa pe norii cerului.

Ce poți face când totul merge rău și cum să ai liniște în mijlocul furtunii? În baza exemplelor unor eroi biblici, precum:  Noie; Moise; Lot, Prietenii lui Daniel, etc., s-a realizat că Dumnezeu este Acela care întinde mâna Sa salvatoare și miraculos scapă pe omul care își pune încrederea în El.

Înainte de prezentarea temei de bază, conducătorul departamentului sănătate, sora Alexandra Carauș, în fiecare seară, a prezentat câte unul din cele opt principii fundamentale ale sănătății, care sunt: Aerul curat; Apa; Hrana; Lumina solară; Exercițiul fizic; Odihna; Cumpătarea și Încrederea în Dumnezeu, care a stat la baza uimitoarelor experiențe, a oamenilor menționați mai sus.

Fiecare seară a fost însoțită de poiezii și cântări de laudă, adresate Domnului, cu toată dragostea și mulțumirea pentru lucrarea de salvare care o face zilnic în viețile noasre.

La ultima întâlnire pastorul Dorin a atras atenția tuturor ascultătorilor la făgăduințele Domnului, privind viitorul nostru:   „Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou…” (Apoc.21:1). Dumnezeu v-a reînnoi totul.  „El va sterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi…” (Apoc.21:4)

Isus revine curând – ești pregătit să te întâlnești cu El?

La chemarea , de a urma pe Domnul, au răspuns câțiva tineri, plini de dragoste și credință că Bunul Tată Ceresc îi v-a binecuvânta și îi v-a însoți pe calea vieții, având grijă de ei, ca de cei trei prieteni scoși din cuptorul de foc, în fața mulțimii prezente și a celui mai puternic împărat pământesc, dovedind tuturor Atotputernicia lui Dumnezeu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.