La Hîncești s-a desfășurat programul „UN dar de mare preț”

Știri Monday, 3 February 2020

În perioada 18 – 25 ianuarie 2020 prin harul lui Dumnezeu, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din mun. Hîncești impreuna cu pastorul Nicolae Gudumac au organizat o campanie de evanghelizare, invitandu-l pe pastorul de la conferința Muntenia, România, fratele Teofil Brașov. Pastor Teofil a intitulat programul «UN DAR DE MARE PRET».

Seară de seară a răsunat ca un dangăt de clopot vocea pastorului Teofil, care la acest sfârșit de timp a reamintit enoriașilor din Hîncești și oaspeților prezenți despre 8 daruri divine: darul vieții, darul mântuirii, darul libertății, darul cunoașterii, darul odihnei, darul dragostei, darul slujirii și darul vieții veșnice.

În această săptămână Dumnezeu încă o dată a subliniat prin servul Său că ne iubește foarte mult, ne dorește alături de El și a fost plătit un mare preț pentru fiecare din noi, ca să avem șansa mântuirii, șansa vieții veșnice.

Pe lângă bucatele spirituale gustoase și profunde împărțite, pastorul Teofil Brașov a vorbit și despre secretele sănătății, astfel îngrijindu-se în mod iscusit de trupul și de sufletul celor prezenți, creând o armonie între ele.

Comunitatea Hîncești a înfrumusețat programul de evanghelizare cu cântări de cor, cântări de grup, dar și cu cântări instrumentale la saxofon și pian.

Ce bine este că mai e timp de har și ne putem aduna liber în jurul Cuvântului lui Dumnezeu, iar cei însetați după adevărul lui Dumnezeu, încă mai au posibilitate să-și schimbe viețile și să adune untdelemn în candele lor, ca niște fecioare înțelepte care veghează până vine Isus în toată slava Sa.

Iată, Eu vin curând și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui” (Apocalipsa 22:12).

Victor Bufteac, Departamentul de informații, mun.Hîncești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.