Comunitatea Florești a serbat o Zi a Recunoștinței deosebită

Știri Wednesday, 30 October 2019

În data de 19 octombrie 2019 în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din or. Florești (Moldova) s-a desfășurat serviciul divin consacrat Sărbătorii secerișului.

Sărbătorea secerișului este cel mai luminos serviciu divin din an. Toate culorile toamnei se află pe scena frumos amenajată îndreptând iar și iar gândul vizitatorilor spre sărbătoarea întâlnirii cu Dumnezeu – Creatorul și Dătătorul tuturor lucrurilor bune care a oferit cu atâta generozitate roade poporului Său.

Au trecut mulți ani de când a fost dată această sărbătoare. Dar Dumnezeu continuă să ne acopere cu binecuvântări. În Moldova avem o bogăție de fructe și legume.

Această sărbătoare este deosebită pentru că noi aducem din roadele pământului și putem vedea cât de mult am fost binecuvântați și pentru că învățăm să dăruim, împărțind cu semenii noștri ceea ce am adus.

Toți cei care s-au strâns laolaltă, frați, surori, copii L-au lăudat pe Dumnezeu prin cântec și poezie pentru darurile și grija Sa. De fiecare dată acest program este unul frumos care ne motivează, ne inspiră și apropie sufletul nostru de Creatorul tuturor lucrurilor bune.

Pastorul Valeri Sajin a vorbit din Sfânta Scriptură și a atras atenția celor prezenți asupra adevărurilor prețioase și profunde. Secerișul ne îndreaptă atenția spre sfârșitul veacului și este un simbol al judecății. Secerișul ne amintește că în curând va veni ziua judecății în care Dumnezeu va restabili dreptatea.

Hristos are un popor ales în această lume din care facem și noi parte. Și Dumnezeu vrea ca fiii Săi să fie grâu bun, roade bune pentru veșnicie.

Rugăciunea rostită la încheierea programului a fost solemnă și emoționantă. Pastorul comunității și toți cei prezenți au spus această rugăciune: „Doamne fă-ne în stare să fim prezenți la secerișul final și să devenim o parte a familiei Tale cerești”.

Organizatorii evenimentului i-au invitat pe toți locuitorii orașului să se unească în mulțumire față de Dumnezeu.

Liubovi Verenciuc, Departamentul Informații a comunității or. Florești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.