Art-Café „TIME” și-a deschis porțile pentru tinerii de la Chișinău

Știri Tuesday, 15 October 2019

În comunitatea numărul unu de la Chișinău, situată pe str. Al. Bernardați, 22 a avut loc un eveniment deosebit – s-a deschis cafeneaua creștină Art-Café „TIME”.

După șase luni de lucru greu și de implicare totală a membrilor comunității locale, care au primit sprijin din partea Diviziunii Euro-Asia, au fost terminate lucrările la sala modernă dedicată tinerilor. În ziua deschiderii aceasta arăta extraordinar și acest lucru a fost posibil datorită designerilor și constructorilor.

Deschiderea cafenelei și primul dialog cu tinerii s-a desfășurat sub genericul: „Alegerea”.

Fiecare dintre noi suntem chemați să alegem. Tinerii au discutat și au încercat să ia deciziile cele mai bune pentru ei în ceea ce privește alegerile corecte în viață.

Bineînțeles că o astfel de întâlnire nu putea să treacă fără mâncare gustoasă și o atmosferă plăcută. Organizatorii promit că vor avea invitați speciali la fiecare întâlnire pentru a realiza interviuri.

„Timpul petrecut la Art-Café „TIME” va fi mereu diferit. Iar tinerii vor vedea acest lucru” – spun organizatorii.

Timpul nu va fi pierdut pentru cei care vor veni la această cafenea. Va fi un timp de calitate, ziditor. Plecând de aici vor lua cu ei un ocean de pozitivism, bună dispoziție și cunoștințe autentice și folositoare pentru viața de fiecare zi.

„Totdeauna există timp pentru lucrurile importante” – acesta este mottoul Art-Café „TIME”.

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.