Sărbătoarea recunoștinței i-a strâns laolaltă pe adventiștii din Comrat

Știri Thursday, 3 October 2019

În data de 21 septembrie în comunitatea din or. Comrat a avut loc sărbătoarea secerișului. Toată biserica a fost plină de bucurie și de recunoștință față de Dumnezeu pentru toate darurile pe care le-a oferit în anul care a trecut. Mulți membri s-au implicat activ în desfășurarea acestei sărbători făcând tot ceea ce puteau pentru a-L slăvi pe Dumnezeu și pentru a-I mulțimi pentru darurile pe care le-au primit.

Copiii și adolescenții au pregătit un program interesant și impresionant. Ei au umplut sărbătoarea cu cântec și poezie. Adolescenții au luat în serios responsabilitatea implicării în program și au adăugat un plus de frumos sărbătorii prin prezentarea scenetei „Bunul samaritean”.

Scena a fost plină cu legume, fructe, miere și multe altele asigurându-ne de faptul că Dumnezeu niciodată nu îi lasă fără mâncare pe cei care trudesc pentru El.

După ce s-a încheiat sărbătoarea Departamentul „Tabita”, diaconesele, diaconii și prezbiterii au îngrijit și de nevoile celor defavorizați pregătind pachete cu produse alimentare pentru ei.

„Dumnezeu ne binecuvântează din belșug iar nouă ne rămâne doar să ne rugăm fierbinte și să lucrăm pentru ca locuitorii or. Comrat să poată afla despre Creator și să-L proslăvească” , spun membrii comunității din Comrat.

Membrii comunității le sunt recunoscători în mod special membrilor Alina Colevoi și Serghei și Natalia Croitor pentru efortul și consacrarea de care au dat dovadă în pregătirea acestui program solemn. Scenariul și imnurile, programul copiilor și adolescenților i-au inspirat pe cei maturi și i-au determinat să Îl slăvească pe Dumnezeu pentru roadele bogate.

Kiseeeva Ludmila, Departamentul Informații al comunității Comrat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.