Cinci persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu în s. Sângereii Noi

Știri Sunday, 8 September 2019

Botezul, nașterea din nou sau legământul cu Dumnezeu este sărbătoarea cea mai luminoasă și plină de bucurie. În sabatul din 24 august, în comunitatea „Efes” din s. Sângereii Noi a avut loc sărbătoarea botezului. Cinci persoane s-au consacrat lui Dumnezeu, majoritatea fiind tineri, plini de energie și putere pentru a-L sluji pe Dumnezeu. Acest lucru nu poate să nu ne bucure. Pentru a împărți această bucurie am primit vizita multor oaspeți. Orchestra i-a întâmpinat în mod solemn pe vizitatori chiar în curtea casei de rugăciune. Se simțea atmosfera solemnă. Botezul este asemenea nașterii unui bebeluș, și cu câtă emoție primim apariția unui nou membru al familiei. Membrii comunității locale au primit cu bucurie în familia bisericii pe noii frați și surori. Pe paginile Scripturii găsim următorul verset:

„Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă” (Luca 15:7).

Citind acest pasaj ești și mai fericit pentru că nu doar oamenii de pe pământ se bucură de un astfel de eveniment, ci chiar Cerul tresaltă pentru sufletele prețioase care s-au botezat.

Autorul articolului: Gorban Olga, conducătorul Departamentului Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.