Exploratorii de la Comrat învață să iubească natura

Știri Friday, 12 July 2019

În data de 23 iunie exploratorii comunității Comrat au mers în prima lor drumeție în care au înnoptat în natură. Cu susținerea părinților, sub conducerea conducătorului clubului – Tatiana Bulgac și cu sprijinul tinerilor comunității Congazcic, exploratorii au avut parte de o drumeție ce nu va fi uitată prea curând.

Fiecare copil a fost responsabil de o anumită parte a organizării drumeției, unii au răspuns de apă, alții de pregătirea mâncării, de strânsul lemnelor pentru foc etc. Ziua a fost petrecută mai mult cu jocuri în care au fost implicați toți. În acest timp tinerii au pregătit „traseul” cu obstacole pe care exploratorii trebuiau să meargă noaptea prin pădure. Odată cu lăsarea întunericului băieții și fetele au aprins focul, au cântat acompaniați de chitară și s-au delectat cu dulciurile coapte la foc. Niciunul nu dorea să doarmă!!!

Dumnezeu Îi unește pe copiii Săi atunci când se adună laolaltă și Îl slăvesc așa de minunat. Noaptea a trecut repede pentru că exploratorii au mers pe întuneric pe traseul pregătit de tineri. A fost foarte interesant… S-a crăpat de ziuă dar nu doreau să piardă nicio secundă…

Am vrea să menționăm faptul că această drumeție i-a captivat și i-a unit nu doar pe copiii comunității adventiste, ci și pe prietenii lor.

Exploratorii au fost foarte mulțumiți iar părinții le-au fost foarte recunoscători celor care au organizat drumeția. Tații și mamele au fost în mod deosebit recunoscători instructorului de exploratori Tatiana Bulgac pentru dedicarea în această slujire.

Ce bine este când copiii pot petrece timpul în activități utile, slăvindu-L pe Mântuitorul chiar și atunci când se odihnesc.

David spunea: „Lăudați pe Domnul căci este bun, căci în veac ține îndurarea Lui” (Ps. 135:1).

Departamentul Informații al comunității, Kiseeva Liudmila

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.