Tinerii din regiunea Chișinău au participat la concursul „Lumea Bibliei”

Știri Friday, 7 June 2019

Tinerii adventiști din regiunea Chișinău au participat la încă un concurs mult așteptat. A fost ultimul concurs în care au putu face un bilanț al studierii cărții biblice Geneza.

De data aceasta tinerii au cântat foarte mult. Conducătorul Departamentului Muzică din cadrul Uniunii, Anatolii Sajin, a înfrumusețat programul prin interpretarea extraordinară a cântărilor împreună cu toți cei prezenți.

În cadrul predicii conducătorul Departamentului Tineret, Roman Chisacov, i-a invitat pe tineri să se implice activ în propovăduirea Evangheliei, ajutându-i pe oameni să scape de sub puterea celui rău. Întreaga meditație spirituală a fratelui Roman a fost străbătută de ideea lucrării Duhului Sfânt în istoria omenirii și de importanța faptului ca fiecare dintre noi să se întoarcă astăzi la ceea ce a fost la început, atunci când Duhul lui Dumnezeu se mișca pe deasupra apelor și umplea tot pământul cu prezența Sa. La Orhei au fost prezenți tineri din 10 comunități ale regiunii Chișinău.

Toate echipele au primit trei tipuri de însărcinări alcătuite pe baza cărții „La început Dumnezeu”. Tinerii comunității numărul unu din Chișinău au avut cel mai bun punctaj, pe locul doi s-a clasat comunitatea numărul cinci iar pe locul trei comunitatea numărul doi.

Frații și surorile din Orhei au fost foarte primitori. Organizatorii întâlnirii Îi sunt recunoscători lui Dumnezeu pentru călăuzirea și binecuvântarea Sa.

Covali Valentina, Departamentul Informații al comunității Orhei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.