Tinerele talente din Moldova au participat la Festivalul de muzică

Știri Friday, 10 May 2019

În data de 20 aprilie 2019 în Biserica Adventistă din or. Comrat a avut loc Festivalul de muzică la care au participat copii, adolescenți și chiar familii din regiunea de sud. Directorul Departamentului Slujirea copiilor din cadrul Uniunii de Biserici din Moldova, Svetlana Belaia, a organizat un program frumos care ne-a oferit posibilitatea de crede că anul viitor vor fi mult mai mulți participanți la festival.

Participanții la festival au avut interpretări vocale dar s-a cântat și la tot felul de instrumente ceea ce i-a încântat pe toți cei prezenți. Dumnezeu binecuvântează astfel de evenimente și în fiecare an numărul copiilor care doresc să învețe la școlile de muzică este din ce în ce mai mare. Biserica a fost plină de copii și adolescenți. A avea mulți copii în marea familie creștină este o binecuvântare din partea lui Dumnezeu.

Am vrea să menționăm faptul că la festival au participat și copii care au învățat să cânte la chitară singuri, fără a frecventa școala de muzică. Acest fapt ne demonstrează că putem totul în Isus Hristos care ne întărește.

„Copiii sunt viitorul nostru de aceea nu ar trebui să fim indiferenți de prezentul lor. Fiecare copil care și-a manifestat dorința de a fi muzician ar trebui să aibă susținere în familie pentru ca mai târziu el să Îi poată sluji lui Dumnezeu prin muzică” – au fost cuvintele prin care i-a inspirat pe cei prezenți Svetlana Belaia, conducătorul Departamentului Slujirea copiilor din cadrul Bisericii Adventist din Moldova.

Cât este de frumos ca familia să se adune împreună și să Îl slăvească pe Dumnezeu prin muzică. De aceea pastorul Dmitrii Belîi a pus accent în predica sa pe ideea că ar trebui ca toți membrii familiei să depună efortul de a învăța muzică prin care să-L slujească pe Cel Atotputernic.

Festivalul a fost completat de două familii care și-au arătat recunoștința și iubirea față de Dumnezeu prin cântec.

Adventiștii din or. Comrat Îi sunt recunoscători lui Dumnezeu pentru festivalul desfășurat în comunitatea lor, pentru predica frumoasă și pentru cuvintele de încurajare.

Liudmila Kiseeva, Departamentul Informații al comunității.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.