Întâlnirea de tineret din or. Comrat le-a reamintit adventiștilor importanța iubirii față de aproapele

Știri Friday, 10 May 2019

În data de 27 aprilie în or. Comrat s-a desfășurat o întâlnire de tineret interesantă cu tema „Acolo unde este dragoste, acolo este și Dumnezeu”. Evenimentul a fost consistent și a inclus scenete pe baza cuvintelor spuse de L. Tolstoi, cântări și predica prezentată de Stanislav, un tânăr care a încheiat de puțin timp legământ cu Dumnezeu.

Tinerii au dezbătut tema până în cele mai mici detalii și au încercat să ducă fiecăruia dintre cei prezenți mesajul cu privire la cât de importantă este iubirea față de aproapele, cât de bine este să împarți iubire celor din jur și cât este de mare iubirea lui Dumnezeu față de noi, copiii Lui.

Tinerii s-au străduit să pună în evidență fiecare detaliu al scenetei, să surprindă fiecare atribut, astfel încât să se simtă pe deplin atmosfera pe care autorul însuși voia să o transmită. Toți cei prezenți și-au dat seama încă o dată cât de importantă este iubirea față de aproapele, față de copii, față de semenii noștri și, desigur, cât de mare este iubirea lui Dumnezeu față de noi.

„Trăiţi în dragoste, după cum şi Hristos ne-a iubit şi S-a dat pe Sine pentru noi ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros – lui Dumnezeu”, spune Apostolul Pavel în Epistola către efeseni (5:2).

Un astfel de eveniment ne oferă posibilitatea de a reanaliza relația pe care o avem unul cu altul, slujirea personală față de Dumnezeu și viața noastră de creștini în ansamblu. Fiecare dintre cei prezenți a fost satisfăcut din punct de vedere spiritual de programul prezentat de tineri și I-a mulțumit lui Dumnezeu pentru astfel de evenimente care încurajează, oferă ascendent spiritual și speranță în faptul că Biserica va rămâne și mai departe o structură vie.

Isus a iubit Biserica (Efes. 5:22) și a salvat-o prin sângele Său (Fapte 20:28). Membrii bisericii înalță rugăciuni fierbinți pentru tineri iar Dumnezeu oferă binecuvântarea Sa.

Tinerii din Comrat se roagă, cred și speră că tot ceea ce a fost spus va fi aplicat în viața fiecăruia dintre cei prezenți.

Liudmila Kiseeva, Departamentul Informații, or. Comrat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.