Tinerii din Moldova sunt activi în cadrul proiectului „Misiunea lui Ieremia”

Știri Thursday, 14 February 2019

În perioada 2-9 februarie s-a desfășurat în satul Alexandreni, r. Sângerei un program evanghelistic în cadrul proiectului pentru tineret „Ieremia”.

În fiecare seară oamenii veneau să asculte sfaturile din sănătate, în special cu privire la modul în care este alcătuită coloana vertebrală și cum să o mențină sănătoasă în viața de zi cu zi.

Atât oaspeții cât și cei care au participat la organizarea programului au aflat faptul că discurile intervertebrale sunt asemenea unor „pernuțe” foarte mici alcătuite din mii de „firișoare” mici care se hrănesc cu apa pe care o consumăm și în acest fel mențin sănătatea și starea bună a coloanei vertebrale.

A doua parte a serii a cuprins meditația biblică care ne-a determina să ne gândim la valorile și prioritățile vieții omului. Fiecare seară a fost dedicată unui anumit personaj biblic sau unei anumite situații pe baza cărora ascultătorii puteau înțelege foarte clar ce este cu adevărat valoros pentru viața aceasta și cât este de important să înțelegem faptul că fiecare acțiune și fiecare caracteristică sunt cruciale pentru mântuire.

În fiecare seară ne-am bucurat de momente muzicale. Lauda la adresa lui Dumnezeu i-a unit pe toți cei prezenți.

La sfârșitul fiecărei întâlniri pastorul bisericii făcea încheierea și cu zâmbetul pe față îi invita pe toți cei prezenți să ne fie alături și în ocazia următoare.

Era evident faptul că oaspeții noștri se simțeau bine. Atmosfera plăcută i-a ajutat să se cunoască mai bine unii cu alții și să aibă o comuniune liniștită.

În fiecare seară programul a fost vizitat de 3 până la 9 persoane noi.

Organizatorii programului sunt bucuroși că interesul pentru prezentări nu a scăzut și că oamenii au venit cu interes și plăcere la fiecare întâlnire.

Aproape în fiecare seară mica biserică din Alexandreni a fost plină de oameni, frați și surori împreună cu oaspeți dragi.

Toți doritorii au posibilitatea să continue studiul Bibliei în fiecare sâmbătă în cadrul unor întâlniri speciale.

Organizatorii Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a ascultat rugăciunile lor și pentru că a atins inimile oamenilor într-un mod neașteptat!

„Dumnezeu ne aude, Dumnezeu ne iubește și aceasta este extraordinar!”, spun tinerii.

Autorul articolului: Oxana Beleniuc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.