La Tiraspol Anul Nou a fost sărbătorit într-un mod deosebit

Știri Monday, 7 January 2019

În data de 29 decembrie 2018 comunitatea „Emanuel” din or. Tiraspol a organizat un program solemn de sărbătoare pentru a marca sfârșitul anului.

Trebuie să menționăm faptul că această întâlnire nu este doar una tradițională, la începutul Anului Nou, ci este și una deosebită. Pregătirea acestui program a început din timp. Familia pastorului împreună cu departamentele din comunitate au hotărât ca la sărbătoarea Anului Nou să fie invitați membrii comunității cu prietenii lor dar și toți cei care doresc să participe dintre membrii comunităților vecine. La această sărbătoare solemnă au participat aproximativ 120 de persoane.

Programul s-a desfășurat sub genericul „Unitatea în familie”.

Sala în care s-a desfășurat sărbătoarea a fost împodobită cu decorații pentru Anul Nou, confecționate manual. Era o atmosferă de sărbătoare. Au fost pregătite gustări pentru întreaga seară iar mesele au fost aranjate în spiritul familiei.

Seara de sărbătoare a început solemn, au fost auzite mulțumiri și dorințe. Prin intermediul rugăciunii a fost invitat cel mai important oaspete, Isus Hristos – cel mai bun Prieten al nostru.

Bineînțeles că toți s-au bucurat de programul deosebit: au fost puncte muzicale interpretate atât de tineri cât și de cei maturi. Fiecare interpret a cântat cântarea care era cel mai aproape de sufletul lui. De asemenea a fost și o expunere educativă pregătită de Departamentul Familie, un concurs bazat pe întrebări din cartea biblică Iov, scenete, jocuri, concursuri pentru copii, tineri și maturi. Toate departamentele s-au implicat în organizarea acestei sărbători.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenească și plăcută și s-a încheiat cu o rugăciune de mulțumire pentru această întâlnire de neuitat pe care a înălțat-o pastorul comunității.

Autorul articolului: Diligul Valerii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.