Tinerii adventiști au vizitat copiii aflați în internatul din s. Larga

Știri Sunday, 23 December 2018

Drept răspuns, Împăratul le va zice: ,,Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut” (Matei 25:40).

 

   Zilele reci ale lunii decembrie nu i-au lăsat indiferenți pe tinerii  adventiști de la Briceni și Corjeuți. Ei s-au unit pentru a aduce puțină fericire și dragoste celor 22 de copii de la Internatul de copii din satul Larga.  

Tinerii au oferit dulciuri, fructe și haine. Prezentarea lor a inclus cântece și poezii.  Apoi au continuat să facă cunoștință în mod activ. Au fost organizate jocuri iar tinerii s-au implicat cu bucurie în ele alături de copii.

   Unii dintre copii au spus că le place să citească așa că au primit în dar cartea ,,Mai presus de imaginație” și semne de carte cu versete de încurajare.

  „Dumnezeu le-a dat oamenilor mâini pentru a servi și inimă pentru a iubi” spunea Maica Tereza.

 „Noi putem să facem ceva azi ca să înseninăm ziua unui bătrân sau să readucem licărirea fericii în ochii unui copilaș. Totul depinde de noi” – au spus tinerii.

Organizatorii acestui proiect îi invită pe toți cei care nu sunt indiferenți la nevoile semenilor lor să facă front comun și să participe activ.

Departamentul Informații al comunității: Ursu Roman și Groza Valeria

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.