Atelier de Creație “Autentic” – AMiCUS Chișinău

Știri Friday, 19 October 2018

Atelierul de Creație “Autentic” este un eveniment destinat tinerilor care au talente și abilități artistice creative, pe care doresc să le dezvolte, pentru a aduce în lume frumosul, bucuria și o frântură din dragostea Creatorului suprem. Data de desfășurare a evenimentului este 3 noiembrie 2018, în cadrul Școlii Excelsis, în Chișinău.

Atelierul va fi organizat pe trei direcții majore: imagine, sunet, cuvânt. Prin aceste categorii încercăm să oferim posibilitatea tuturor celor care creează sau interpretează să participe în domeniul în care sunt cel mai înzestrați.

Aceste categorii vor acoperi:

Imagine: pictură, desen, grafică, fotografie, video, animație, design web, articole hand-made, decor, sculptură, alte arte vizuale. O secțiune separată va fi destinată produselor media destinate rețelelor sociale.

Sunet: muzică vocală, muzică instrumentală, compoziție muzicală, interpretare solo sau în grup, cor.

Cuvânt: poezie, proză, discurs, articol jurnalistic, dezbatere, scenetă, stand-up.

Dată finală de înscriere pentru participare la atelier este 27 octombrie 2018. După această dată, nu vor mai fi primite înscrieri.

Pentru înscriere vor fi trimise prin email materialele care vor fi prezentate: fotografii, înregistrări video, materialele media din cadrul secțiunii Imagine, textele pentru secțiunea Cuvânt, înregistrări audio sau video cu interpretarea muzicală, înregistrare video cu scenete și stand-up. Adresa de email este [email protected], persoana de contact este Vseslava Bîtcă (tel: 079 949 438).

Evenimentul se va desfășura doar pe data de 3 noiembrie 2018.

Organizatorii principali ai evenimentului sunt Departamentul de Tineret al Uniunii Bisericilor Adventiste din Republica Moldova, Asociația AMiCUS Chișinău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.