Dumnezeu a fost lăudat la Sîngereii Noi pentru anul binecuvântat

Știri Friday, 19 October 2018

„Cât va fi pământul, nu va înceta semănatul şi seceratul, frigul şi căldura, vara şi iarna, ziua şi noaptea!” (Geneza 8:22).

Așa spune Biblia iar poporului lui Dumnezeu Îi mulțumește în fiecare an pentru roadele și darurile bogate adunate în hambare. Dumnezeu dă binecuvântare copiilor Săi, trimite ploaie și soare la timp pentru ca roadele să fie îmbelșugate. An de an Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Sîngereii Noi serbează sărbătoarea „Secerișului” și de fiecare dată toți sunt implicați în organizarea ei, de la cel mai mic până la cel mai mare membru al comunității. Frații și surorile împart cu generozitate roadele cultivate în grădinile lor. Toți aduc cu bucurie aceste roade la biserică pentru a amenaja scena și fiecare pregătește și un dar spiritual.

Dumnezeu a binecuvântat ziua de sărbătoare cu vreme frumoasă, a fost o zi de Sabat extraordinară petrecută în părtășie și recunoștință. Au venit oaspeți din comunitățile vecine, din capitală, dar și din România. Corul L-a lăudat pe Dumnezeu prin muzică, copiii au recitat poezii, au intonat cântecele și au prezentat sceneta bunului Gospodar. Au fost auzite imnuri de laudă și versuri de recunoștință la adresa lui Dumnezeu.

Departamentul Informații al comunității Sîngereii Noi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.