La Molești, 4 suflete au încheiat legământ cu Dumnezeu în cadrul Sărbătorii secerișului

Știri Tuesday, 9 October 2018

Dumnezeu nu încetează să binecuvânteze și să aibă grijă de planeta Pământ în cel mai minunat mod; ”… El face să răsară soarele Său și peste cei răi și peste cei buni, și dă ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți” Matei 5:45.

Anul care a trecut a fost unul binecuvântat de Dumnezeu cu ploaie, soare, zăpadă la timp și roade bogate! Iar oamenilor nu le rămâne decât să-I mulțumească și să-L laude pentru grija Sa. Astfel au procedat credincioșii din Molești la Sărbătoarea secerișului, care a avut loc în data de 30 septembrie. Doar că de această dată, sărbătoarea a fost cu atât mai mult un motiv de laudă și binecuvântare, întrucât 4 persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez.

Sărbătoarea secerișului din acest an a fost organizată de biserica din Molești cu roade deosebite, amenajate ca o jertfă pentru Dumnezeu, ca semn de mulțumire și recunoștință pentru grija Lui părintească. Cântece, poezii și rugăciuni au fost aduse la altar pe lângă fructe și legume. Corul Înger Alb a slăvit pe Dumnezeu prin cântări deosebite și înălțătoare. De asemenea a fost predicat cu multă putere Cuvântul lui Dumnezeu pentru ca toți să afle despre bunătatea Sa și despre apropiata Sa revenire. Însă darul cel mai frumos au fost 4 tineri care și-au exprimat public legământul față de Dumnezeu și au ales să fie botezați pentru slava lui Dumnezeu.

Toată slava și lauda pentru darurile aduse la această sărbătoare este oferită numai Tatălui ceresc pentru bunătatea și mila Sa față de oameni.

Astfel de Sărbători ale secerișului au fost organizate în mai multe biserici din toată țara, în acest fel multe suflete s-au unit în proslăvire și recunoștință față de Dumnezeu.

Autor: Dan Fiodorov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.