Două persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu la Florești și au acum speranță în Hristos

Știri Friday, 28 September 2018

În data de 16 septembrie 2018, într-o atmosferă caldă a fost organizat serviciul divin al botezului. Cu această ocazie două persoane și-au deschis inima lui Dumnezeu și s-au unit cu biserica din Florești.

Or. Florești, Moldova

Tot cerul este în sărbătoare atunci când un suflet se întoarce la Dumnezeu. Este un nou început, plin de încredere și speranță. Fiecare om are ocazia de a se pocăi și de a fi iertat.

Cu mulți ani în urmă au fost sădite semințele credinței în sufletele lor. Astăzi acele semințe au adus rod. Simțeau că Dumnezeu le conduce fiecare acțiune în toți acești ani, dându-le speranță în momentele grele și veghindu-le, până au ajuns la coacere, până când inima li s-a umplut de dorința de a fi botezate. Cu cât mai mult se adânceau în studiul Scripturii, cu atât mai mult doreau să aparțină Bisericii.

Botezul este încheierea unui legământ, a unui angajament între om și Dumnezeu. Printr-o mărturisire publică de credință aceste două surori I-au promis lui Dumnezeu faptul că vor împlini voia Sa, descoperită în Biblie.

Pastorul Victor Costaș s-a adresat celor prezenți prin cuvinte de încurajare și învățătură, descriind chemarea adresată tuturor de Dumnezeu pentru mântuire.

Pastorul Valeri Sajin i-a invitat pe toți membrii comunității să susțină în rugăciune surorile care au primit botezul pentru ca Dumnezeu să ofere rezolvare problemelor care vor apărea în viața lor și să rămână pe calea cea nouă a mântuirii pe care au pornit.

Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru căile pe care ne conduce pe fiecare în mod personal pentru ca, la timpul potrivit, să fim gata atunci când va veni în slavă pe acest pământ.

Liubovi Verenciuc, Departamentul Informații al comunității Florești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.