Festivalul de muzică „Cântă sufletul meu” i-a adunat pe credincioșii adventiști din comunitățile câmpului Hîncești

Știri Friday, 21 September 2018

Adventiștii din regiunea Hîncești se deosebesc de frații lor din majoritatea regiunilor Moldovei prin faptul că în rândurile lor sunt mulți muzicieni și soliști. Tocmai de aceea comunitățile locale au luat inițiativa de a organiza anual în această zonă un festival al muzicii care adună împreună membrii mai multor biserici dar și tinerele talente.

Sărbătoarea muzicii are ca țintă realizarea mai multor obiective: proslăvirea lui Dumnezeu, prezentarea noilor realizări în domeniul muzical, interpretarea de piese noi.

Armonia din cântec determină armonia din viață și din cadrul prieteniilor. Merită să menționăm faptul că în prima parte a festivalului, s-a pus accentul pe imnurile pe care le cântau primii adventiști din Moldova, iar în cea de a doua parte ansamblurile corale au fost în prim plan.

„Așteptăm cu nerăbdare această sărbătoare! Tinerii talentați, imnurile corurilor ne înalță către Dumnezeu și ne ajută să ne gândim la lucrurile de sus. Suntem creați de Dumnezeu și dorim să Îl lăudăm pe El” – spun membrii comunității Buțeni, cei care au fost gazdele tuturor credincioșilor din regiunea Hîncești care au venit la festival.

Autorul articolului: Balaur Zinaida

25 august 2018

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.