Familiile adventiste din Hîncești au discutat principiile fericirii în cămin

Știri Wednesday, 25 July 2018

Departamentul Familiei din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din municipiul Hîncești a organizat duminică o întâlnire de suflet la o ceașcă de ceai.

Scopul întâlnirii a fost discutarea unor sfaturi practice și a unor metode utile care să contribuie la îmbunătățirea comunicării și armonizarea relațiilor în familie.

Subiectul principal analizat de către participanții la întâlnire a fost: «Arta Comunicării dintre soț și soție, părinți și copii». Serata a fost organizată și moderată de către soții Claudia și Petru Sîrbu, care sunt și conducătorii departamentului familie.

Seara a fost înfrumusețată cu cântări și poezii menite să sublinieze importanța familiei și armoniei dintre soți. Tinerilor însurăței dar și celor mai experimentați li s-au dat sfaturi înțelepte cu privire l modul în care să aplaneze discuțiile inutile sau cum să adauge dulceață peste cuvintele și propozițiile dure rostite în diverse situații.

De asemenea, pastorul comunității, Nicolae Gudumac, a vorbit din cuvântul lui Dumnezeu și a făcut referire la ”comunicarea cu Dumnezeu”.

Au fost plăcute discuțiile purtate în timpul seratei, dar au fost gustoase și bucatele pregătite cu multă dragoste de către surorile comunității și servite cu o ceașcă de ceai.

Ne bucurăm pentru prietenii comunității care au avut prilejul de a se îmbogăți spiritual, îmbinând utilul cu plăcutul.

Cei prezenți și-au exprimat recunoștința față de organizatori pentru această plăcută întâlnire de la care au putut învăța atât de multe lucruri importante și necesare pentru familiile lor.

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.