Cărțile „Unica Speranță” și „Puterea Speranței” au fost puse la dispoziția locuitorilor or. Hîncești

Știri Monday, 30 April 2018

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, membrii BAZȘ Hîncești au avut o după amiază deosebită.  Pentru că, în mod organizat, doi câte doi, au mers într-o lucrare aleasă, așa cum îi îndemna Isus Hristos pe ucenicii Săi, să meargă și să vestească Evanghelia tuturor neamurilor.

Membrii bisericii au avut un prilej în plus ca să ofere prietenilor lor, dar și altor doritori, cărțile Unica Speranță și Puterea Speranței. Ambele cărți sunt deosebite în felul lor. Prima carte îi inspiră pe cititori la experiențe cu Dumnezeu și are drept scop să prezinte fundamentele speranței unice a lumii, temelia certitudinii unui viitor glorios, iar cea dea doua carte ne învață, la modul practic, cum să scăpăm de stres, anxietate și depresie, frecvente în societatea modernă.

Mulți dintre cei pe care echipele de credincioși i-au întâlnit au fost încântați de dialogul purtat cu urmașii lui Isus, dar mai mult au fost încântați de minunatele cărți făcute cadou, care îi vor ajuta să se îmbogățească spiritual și moral.

Echipele de colportori au subliniat importanța trăirii unei vieți sincere, demne și curate, învăluită în binecuvântările lui Dumnezeu, ceea ce constituie unica soluție pentru o viață reușită și plină de sens.  

În timpul zilei au întâlnit și oameni care erau indiferenți față de soarta lor, erau apăsați de griji și pofte vicioase nestăpânite, copleșiți de rău, care simțeau că se pierd, că se scufundă în mlaștina păcatelor și a problemelor dar, necăutând la aceasta, au respins cu vehemență posibilitatea de a se agăța de brațul Salvatorului.

Este de menționat că părtășia a fost purtată în exclusivitate cu cei dispuși spre dialog, cu inima deschisă spre lucruri bune și nobile. Dumnezeu niciodată nu a impus nimic poporului Său, doar a așteptat răbdător și umil până când fiii risipitori s-au trezit din amorțeala vieții și au dorit cu toată inima o schimbare sinceră în viața lor, au dorit să devină prieteni cu Domnul și să fie total dependenți de El.

Suntem recunoscători tuturor membrilor bisericii care trăiesc o viață activă, care în acest timp secular nu și-au pierdut credința, păstrează optimismul și veghează la viața lor. Domnul să-i binecuvânteze.

Membrii bisericii îi mulțumesc pastorului Nicolae Gudumac care  i-a condus pe străzile orașului.

Ziua aceasta a fost binecuvântată de Domnul cu mult soare și căldură, care pur și simplu te scotea din casă și te îndemna să mergi în lucrare.

Domnul să ajute ca ”semințele aruncate să nimerească într-un sol roditor”.

Departamentul Informații, Hîncești.

Victor Buftea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.