Adventiștii din Basarabeasca și Bașcalia oferă ajutor deținuților din Penitenciarul aflat în s. Rusca

Știri Wednesday, 21 March 2018

Cu ocazia sărbătorii de 8 Martie, ziua mamelor, și conform unui plan bine gândit al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din s. Bașcalia, r. Basarabeasca, împreună cu pastorul Baciu Gheorghe și capelanul UBM Juravliov Dumitru s-a organizat o vizită la Penitenciarul Rusca pe data de 11.03.2018.  Surorile din Biserica satului Bașcalia și cele din orașul Basarabeasca s-au organizat și au pregătit o masă pentru deținute. Au mai luat de acasă must, compot și unele conserve. De asemenea a fost prezentat un program de laudă la adresa lui Dumnezeu (cântări și poezii) de către membrii comunităților Bașcalia și Basarabeasca.

Pastorii au predicat cuvântul lui Dumnezeu și au fost încurajate femeile care erau acolo pentru ca, la încheiere, fiecare deținută să primească câte o carte „Rugăciunea mamei”. Tot odată au fost vizitate și mamele cu copii din acest penitenciar. Atât mamele, cât și copiii lor au primit daruri care le-au adus multă bucurie.

Pentru participanți această întâlnire a fost o experiență de neuitat iar femeile din penitenciar au fost foarte mulțumite și fericite rugându-ne să le mai vizităm.

Pastor, Juravliov D.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.