La Iargara s-a desfășurat programul cu tema „Bun venit acasă”

Știri Thursday, 8 March 2018

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Iargara a organizat acest proiect evanghelistic pentru locuitorii satului. Pastorul Gudumac Igor a vorbit despre fericiri, principiile vieții împlinite, prezentate de Isus în predica de pe munte (Evanghelia după Matei, cap. 5).

Programul „Bun venit acasă” le-a oferit oamenilor posibilitatea să asculte mesajul despre iubirea lui Dumnezeu și să accepte invitația de a călca pe urmele lui Isus. „Cel mai important lucru în viață este acela de a trăi cu Hristos. Adevărurile pe care Mântuitorul ni le-a lăsat în Evanghelii ne pot schimba și îmbogăți viața” – a spus pastorul Gudumac.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Iargara manifestă grijă și interes față de oameni prin faptul că le face cunoscut mesajul despre Isus. .

Autor, Maftei Victoria

    1 comments

  • | Sunday, 18 March 2018 at 15:08

    Dumnezeu sa ne trezeasca, iar noi sa ii permitem Domnului p.trezire. Este vremea sa ne trezim, si sa avem mereu in fatsa textu de la Mat. 6;33 si sa nu uitam tot mat.5;17-19.
    Traim vremuri foarte interesante, asa ca Domnul asteapta de la noi actsiuni ( la treaba, este mult de lucru in viiea Domnului.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.