Toți locuitorii or. Hîncești au fost învitați lа „Întâlnirea cu Dumnezeu”

Știri Wednesday, 21 February 2018

Este titlul unei campanii de evanghelizare extraordinare susținută de către evanghelistul din România Dorel Galan, în perioada 03-10.02.2018 la Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din municipiul Hîncești și din satul Buțeni.

Membrii bisericii și oaspeții veniți au simțit prezența lui Dumnezeu seară de seară. Pasiunea, sinceritatea și dedicarea cu care a vorbit Dorel Galan din Cuvântul lui Dumnezeu au produs un impact semnificativ asupra fiecărui ascultător. Cu adevărat Duhul Domnului a vorbit prin acest serv umil și consacrat celei mai nobile cauze – salvarea de oameni.

Mesajele sale tranșante și puternice au fost ca un dangăt răsunător asupra orașului Hîncești, îndemnând la cunoașterea și redescoperirea lui Dumnezeu, dar pledând și pentru trezirea la o viață nouă în Hristos. Cuvântul lui Dumnezeu a străpuns indiferența și L-a readus pe Isus Hristos în centru vieții tuturor celor copleșiți de rutina vieții.

Prelegerile bogate în hrană spirituală au fost completate cu muzică de calitate, atât instrumentală cât și vocală. O surpriză pentru toți cei prezenți a fost participarea oaspetelui drag din România, baritonul Cezar Mititiuc, care a impresionat și, în același timp, a încântat publicul cu vocea sa. De asemenea, fiul vorbitorului, Albert, a recitat poezii deosebite, care prin mesajul lor a răscolit sufletele tuturor, atrăgând atenția asupra menirii noastre în viața aceasta trecătoare.

Este îmbucurător faptul că la sfârșitul acestor prelegeri mai multe persoane au depășit indiferența și prejudecățile și au dorit și ei să se consacre lui Dumnezeu.

”…Într-o zi El va veni. Într-o zi, voi și cu mine vom merge acasă. Vom merge acasă, acolo unde este locul nostru. Vom merge acasă, acolo știm că inima noastră nu va mai rătăci niciodată și știm că vom fi cu El pentru totdeauna. Fără boală, fără suferință, fără moarte, pentru toată veșnicia! Vom fi cu prietenii noștri pentru totdeauna. Vom fi cu cei iubiți ai noștri pentru totdeauna…” spune pastorul Dorel Galan.

Organizatorii programului le fac tuturor invitația: «Începe să trăiești cu pasiune pentru Dumnezeu!!!” Împrieteneşte-te dar cu Dumnezeu, şi vei avea pace; te vei bucura astfel iarăşi de fericire” (Iov.22:21).

Departamentul Informații al BAZȘ, Hîncești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.