La Cahul a avut loc a patra întâlnire desfășurată sub genericul „ÎNTRE NOI BĂRBAȚII!”

Știri Tuesday, 20 February 2018

Pe data de 11 februarie în Biserica Adventistă din or. Cahul a fost organizată cea de a patra întâlnire sub genericul: „ÎNTRE NOI BĂRBAȚII!”.

Pentru bărbații care sunt membri ai comunităților adventiste din Cahul și pentru prietenii lor s-a format deja o tradiție să fie parte a unui astfel de eveniment.  Această a patra întâlnire s-a bucurat de participarea a 74 de bărbați. Invitatul special a fost medicul oncolog Valic Evghenii care a prezentat o temă de interes pentru cei prezenți.

De asemenea ne-am bucurat de prezența pastorului Bisericii baptiste „Emanuel”,  Dunas Anatol, care, după ce  a  citit textul de la 1 Timotei  2:8,  „Vreau  deci ca bărbații sa se roage în orice loc, ridicând mâini sfinte fără mânie si fără îndoieli”, i-a  îndemnat pe cei prezenți să se roage pentru toți bărbații din orașul Cahul.

Spre slava Domnului s-au intonat imnuri potrivite temei întâlnirii iar surorile au pregătit bucate gustoase, pentru care le mulțumim din inimă.

La încheiere a fost rostit un cuvânt din partea pastorului comunităților ”Maranata„  și ”Emanuel” din or. Cahul, Moldovanu Alexandru. D-lui a prezentat tema ”REGRETUL ÎN VIAȚA BĂRBAȚILOR”

În cadrul cuvântării sale a accentuat lucrurile trecătoare, care aduc regrete grele în viața bărbaților. De asemenea a subliniat faptul că regretele, pe lângă efectul negativ, pot avea și urmări pozitive care conduc la schimbarea  vieții și au ca sfârșit viața vecinică, atunci când ne raportăm corect la ele.

 La încheiere pastorul a invitat bărbații să se roage, să studieze Biblia, să-i învețe pe copii calea Domnului prin cuvânt și prin exemplu personal. «Dacă vom proceda astfel,  atunci vom avea regrete mai puține în viața aceasta și la venirea Domnului vom avea parte de o viată fără regrete», a spus pastorul Moldovanu.

Departamentul Informații al comunităților din Cahul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.