Bucuria mântuirii i-a unit pe credincioșii din Ungheni

Știri Tuesday, 13 February 2018

Unele sărbători din biserică sunt atât de așteptate, încât și maturii, și copiii doresc să vină mai repede acel moment. Una din aceste sărbători este botezul.

Biserica s-a pregătit de mult timp pentru acest eveniment. Câteva luni a avut loc studiul activ al adevărurilor biblice. În sfârșit, ziua solemnă a sosit: trei persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu. Valeriu Lescov, Diana Lîsenco și Mihaela Grijanovscaia au mărturisit prin acest act că viața fără Dumnezeu nu are rost. Privind la fețele lor emoționate,  toți cei prezenți în casa de rugăciune au fost copleșiți de bucurie. Un motiv aparte de bucurie îl constituia faptul că toți trei sunt tineri.

„Involuntar mi-am adus aminte de ziua botezului meu, și retrăiesc acele momente deosebite”, spunea una din surori.

Au fost intonate cântările „Șalom”, „Cred” de către corul comunității. Pastorul comunității, Valentin Pirojoc, a adus aminte celor prezenți istoria botezului și a subliniat importanța acestui serviciu. El a menționat că în fața tuturor se află Iordanul simbolic. Cu această ocazie slujbașii au pregătit un bazin cu apă caldă.

În timpul botezului a fost intonată cântarea „Privește-n jur”. După acest moment plin de emoții încă cinci persoane și-au exprimat dorința să încheie legământ cu Dumnezeu!

Autor: Liudmila Munteanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.