Exploratorii din Sîngereii – Noi au hotărât să-L urmeze pe Isus

Știri Sunday, 4 February 2018

Oricine este cunoscut cu exploratorii cunoaște faptul că unde apar ei, întotdeauna este interesant, plăcut iar împreună cu ei avem parte de multe experiențe vii. Ne grăbim să vă aducem la cunoștință că în biserica Adventistă din s. Sîngereii-Noi a avut loc un eveniment important pe data de 27 ianuarie, sâmbătă, – consacrarea a doi copii în clubul exploratorilor și a trei copii în clubul „Licurici”.

În această zi solemnă biserica locală „Efes” a fost vizitată de exploratorii din comunitatea din Trinca. Ei au pregătit un program interesant și au lăudat pe Dumnezeu prin cântări și poezii. A fost un sabat binecuvântat, iar biserica era gata să împărtășească cu copiii clipa solemnă a consacrării. Am avut parte de mai multe imnuri și povestiri de experiențe cu Dumnezeu. Dar cel mai impresionant a fost însuși momentul consacrării, când părinții au felicitat copiii lor într-un mod deosebit, printr-o scrisoare în care au indicat trei calități ale copilului, cel mai prețuite de ei.

În sală plutea o atmosferă de unire, pentru că erau implicați cu toții, părinți și copii. Era urmat exemplul lui Hristos, care în timpul vieții Sale pământești a manifestat dragoste pentru copii și ne-a lăsat un exemplu frumos de urmat.

Departamentul informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.