Evanghelia a fost predicată în Pociumbeni

Știri Sunday, 4 February 2018

În perioada 22-29 ianuarie în Biserica Adventistă din Pociumbeni a avut loc o campanie de evanghelizare. Timp de opt zile în casa de rugăciune domnea o atmosferă familială, iar locuitorii satului au avut ocazia să afle adevărul biblic.

Programul întâlnirilor consta din poezii, rugăciuni, cântări. Partea principală însă era dedicată prezentărilor biblice și seminarelor de sănătate.

Pastorul Valeriu Sajin a prezentat partea spirituală, intitulată „Comorile Bibliei”. Cei prezenți au făcut cunoștință cu adevărul biblic expus într-o formă simplă și accesibilă. Pastorul a relatat despre marea iubire a Mântuitorului, care nu-i respinge pe cei care vin la El după ajutor.

Pastorul comunității locale Denis Sîngereanu a condus seminarele despre sănătate. Seminarul „Recuperarea și păstrarea vederii” i-a ajutat pe locuitorii satului să afle metode simple și naturale de recuperare a vederii. Prezentatorul a enumerat obiceiurile care contribuie la slăbirea vederii, exerciții pentru ochi, masajul ochilor. După prezentarea teoretică oaspeții au putut să guste sucuri proaspăt pregătite care contribuie la refacerea vederii.

Menționăm și faptul că comunitatea locală s-a implicat în pregătirea programului cu eforturi susținute.  La sfârșitul seriei de prezentări oaspeții au avut ocazia să-și aleagă de pe un panou pregătit pentru ei două cărți, care le-au plăcut cel mai mult.

Credincioșii din Pociumbeni cred că acest program va ajuta locuitorii satului să se apropie de Dumnezeu și să trăiască o viață din belșug.

Departamenul informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.