Tineretul câmpului Edineț s-a adunat pentru a face bilanțul anului 2017 și a se inspira în slujire pentru noul an 2018

Știri Thursday, 11 January 2018

La data de 28 decembrie 2017, în incinta bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din s. Trinca, r-nul Edineț, a avut loc un eveniment special cu ocazia Anului Nou. Scopul acestei întruniri la care au participat peste o sută de persoane,  a fost un program educațional pentru tinerii atât adventiști cât și prietenii lor invitați la serată.

De data aceasta, fetele și băieții au putut face cunoștință unul cu altul, să se împrietenească, să comunice, să-L laude pe Dumnezeu prin cântări. De asemenea tinerii au avut parte de jocuri și nu în ultimul rând, de un seminar condus de pastorul Chisacov Roman. Datorită seminarului despre relațiile premaritale, tinerii au primit sfaturi interesante și importante pentru generația din care fac parte.

Spre finele programului, toți cei prezenți au avut posibilitatea să se delecteze cu câte o salată de fructe dar și să participe la un joc în care au confecționat cadouri și felicitări de Anul Nou, ca mai apoi să le dăruiască prietenului tainic.

Serata s-a încheiat cu o rugăciune de consacrare a tineretului în misiune și lucrare personală pentru anul care urmează.

Tineretul din câmpul Edineț organizează anual asemenea evenimente la care participă tinerii din diferite colțuri ale țării. De data aceasta  tinerii mulțumesc bisericii și tineretului din Trinca pentru ospitalitate și primire caldă.

Autor: Denis Sîngereanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.