Adventiștii din Logănești au susținut proiectul autorităților locale

Știri Thursday, 11 January 2018

Pe data de 4 ianuarie 2018, Primăria Logănești, susținută de către grădiniță, Biserica ortodoxă, școală și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din localitate, a organizat Caravana de Crăciun. Au pus mână de la mână pentru a aduce o bucurie celor ce nu prea au vreun ajutor.

Lista beneficiarilor a fost alcătuită din 17 familii social vulnerabile. De asemenea au mai beneficiat de o surpriză și nou-născuții anului 2017 din Logănești. Programul festiv a fost alcătuit din colinde și urături cântate și spuse de colective variate: de picii de la grădiniță, biblioteca sătească împreună cu voluntarii din sat, cât și de un grup vocal de la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

La sfârșitul sărbătorii au fost înmânate pachetele pregătite cu dragoste celor cărora le-au fost destinate. Familiile care din lipsa de posibilitate fizică nu au putut fi prezente la sărbătoare au fost vizitate de către organizatorii caravanei pe la case unde și-au primit pachetele, care conțineau produse de igienă personală, produse alimentare și dulciuri.

Familiile cu mulți copii au mai primit și pătucuri, lenjerie pentru pătuc, plăpumi, perne, paturi, hăinuțe și încălțăminte.

Pe lângă fericirea și bucuria celor care au primit se alătură și bucuria celor care au dăruit, pentru că cea mai mică contribuție a noastră este un mare ajutor pentru cineva.

Iulian Negru, departamentul Informației, Logănești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.