În Leova a avut loc proiectul Școala Veselă de Vacanță „Viața lui Isus”

Știri Thursday, 11 January 2018

De pe 25-29 decembrie, Biserica Adventistă din Leova a primit copiii social-vulnerabili din localitate la Școala Veselă de vacanță. Timp de cinci zile, între 22-34 de copii  s-au bucurat de programul Școlii de vacanță. Iar, organizatorii au fost exploratorii de la clubul Timotei din s. Filipeni, care și-au dat stăruința pentru reușita programului.

În programul școlii de vacanță au fost: cântece creștine, filmul „Viața lui Isus”,  întrebări biblice, jocuri biblice, jocuri distractive și de cunoaștere, ateliere, surprize și gustări dulci. Copiii au învățat șase cântece. Au realizat cu mâinile lor pricepute fulgi de zăpadă, cutii și plase pentru cadouri, flori din hârtie și  „smile-uri”.  Au vizionat filmul „Viața lui Isus” și au înțeles că Isus Hristos a fost Fiul lui Dumnezeu și că El este Salvatorul lor.

Cel mai important moment al întâlnirilor a fost atunci când la finalul temelor biblice copiii și-au plecat genunchii și fiind impresionați de cele studiate și-au mărturisit în taină păcatele săvârșite, după care pastorul bisericii locale s-a rugat pentru ei.

La finalul școlii de vacanță s-au făcut înscrieri pentru înființarea unei grupe de exploratori și a centrului de studiere a limbii engleze în incita bisericii locale. Unii copii s-au înscris la aceste activități. Este programat ca ele să înceapă în luna ianuarie 2018. Exploratorii îi sunt recunoscători lui Dumnezeu că le-a dat înțelepciune și pricepere pentru realizarea programului.

Autor: Pastor, Bragaru Vlad

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.