În or. Chișinău a avut loc proiectul "Cadou de la copii pentru copii"

Știri Thursday, 11 January 2018

Cu ajutorul Domnului s-a mai scurs un an în veșnicii, pentru unii va rămâne ca o foaie scrisă de istorie, iar pentru alții va rămâne ca un monument de memorii.

Pentru copilașii din biserica Adelaida sfârșitul anului 2017 a fost unul deosebit și diferit de cei precedenți, și aceasta datorită proiectului „Cadou de la copii pentru copii”, inițiat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în cadrul căruia au avut posibilitatea să facă împreuna cu părinții cadouri pe care le-au dăruit copiilor din familiile nevoiașe. Scopul acestui proiect este de a cultiva în inimile celor micuți altruismul, dărnicia, empatia și dragostea față de semeni.

Ne bucurăm că s-au sensibilizat și s-au alipit proiectului nostru nu doar copiii din biserică, un exemplu frumos și demn de urmat este a celor doi copilași Anastasia Slav si Maxim Rusu din Cahul, care s-au implicat activ și au venit cu daruri pentru copiii din familiile defavorizate.

Un moment deosebit de frumos a fost  la finele programului când copilașii atât cei care au primit cât și cei care au dăruit au avut momente deosebite de părtășie în jurul mesei organizate de surorile din biserică, a fost momentul potrivit pentru a lega prietenii și a împărtăși dragostea ce i-a motivat să realizeze acest proiect.

Departamentul Informaţie Biserica №7, Adelaida

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.