Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din comunitatea Iargara a organizat un gest de binefacere ''Dăruim Zâmbete'' pentru copiii defavorizați din localitate

Știri Thursday, 11 January 2018

De pe data de 23 decembrie până pe 27 decembrie membrii comunității au hotărât sa pregătească cadouri pentru copiii care au nevoie de un zâmbet. Apoi pe data de 27 la ora 12:00  in frunte cu pastorul comunității au mers la casele acelor copii pentru a le dărui. La epistola către Filipeni 4:5 se spune ,,Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape.”

Conceptul acestui  gest de caritate este simplu: fiecare familie din comunitate pune in câte o cutie lucruri care doresc sa le dăruiască, de exemplu rechizite școlare, hăinuțe, dulciuri, jucării, etc.
Apoi prin intermediul nostru, aceste cadouri  ajung  in casele familiilor aflate in dificultate, unde dulciurile si jucăriile sunt dorite.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea promovează dreptul la o viată mai bună pentru copiii si tinerii care au nevoie de sprijinul nostru. De asemenea, noi ne propunem sa ajutăm familiile defavorizate, cu mulți copii, din localitatea Iargara. Programele dezvoltate se adresează persoanelor si familiilor sociale  aflate in nevoie.

Autor: Maftei Victoria, secretarul comunității din Iargara

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.