Cinci persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez la Tiraspol

Știri Thursday, 28 December 2017

Cinci persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez în cadrul programului spiritual și de sănătate, „Există speranță”, prezentat în orașul Tiraspol de către Moisei Ostrovski.

Or. Triraspol, Transnistria, decembrie 2017

Casa de rugăciune și-a deschis ușile pentru mulți vizitatori pe parcursul întregii săptămâni. Problemele legate de coloana vertebrală sunt destul de frecvente în zilele noastre. Această temă este de interes atât pentru cei suferinzi cât și pentru cei care nu sunt în suferință. Câteva zeci de vizitatori au putut în fiecare seară să descopere modalități prin care să își păstreze sănătatea și să prelungească timpul în care să se bucure de o sănătate bună. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) aceasta presupune bunăstare fizică, psihică, socială și spirituală. Acesta este motivul pentru care programul „Există speranță” a avut o abordare multilaterală.

Partea spirituală a fost prezentată de către evanghelistul Moisei Ostrovski. După fiecare prezentare a medicului urma un scurt program de exerciții. Ascultătorii au putut audia și au putut vedea modalitatea corectă de vindecare a coloanei vertebrale prin intermediul gimnasticii. Mulți dintre participanți au dorit să continue învățarea în grupele de gimnastică recuperatorie împreună cu instructori specializați, de aceea s-au înscris la aceste cursuri prin intermediul foilor de opinie care le-au fost date la sfârșitul programului. La fiecare întâlnire oamenii au primit speranță pentru o viață mai bună, dar și câte o carte nouă. Din ce în ce mai mulți locuitori ai orașului Tiraspol află de la semenii lor faptul că în Biserica adventistă din localitate se desfășoară multe programe dedicate unui stil de viață sănătos. Un rol foarte important în aceasta îl joacă ziarul „Ваши ключи к здоровью”, care are abonați permanenți printre locuitorii orașului. Unii dintre ei au participat la multe evenimente organizate de biserica noastră. Ziarul a devenit popular și se bucură de un interes crescut.

Trei bărbați și două femei au hotărât ca, la sfârșitul programului, să încheie legământ cu Dumnezeu prin botez.

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.