În raionul Hîncești a avut loc conferința biblică pentru tineri

Știri Tuesday, 12 December 2017

Proverbe 22:6 ”Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” Ținând cont de importanța instruirii copiilor și a tinerilor, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea acordă un interes deosebit timpului și activităților care îi ajută pe tineri să crească și să se dezvolte spiritual. Astfel, sunt organizate conferințe biblice care au ca scop stimularea tinerilor de a studia din Cuvântul lui Dumnezeu, dar și de a se împrieteni în cadrul întâlnirilor.

În acest an, tinerilor din Moldova le este propus să studieze partea a 2-a a cărții “O temelie sigură”.

În data de 25 noiembrie, în comunitatea Iargara a avut loc conferința biblică la care au participat tinerii din câmpul Hîncești. Împreună cu tinerii au fost prezenți și s-au implicat în desfășurarea serviciului divin pastorii comunităților din câmpul Hîncești, iar cu un mesaj din partea Domnului a venit pastorul Roman Chisacov, conducătorul Departamentului Tineret.

În dorința lor de a-și forma o temelie spirituală sigură în viața de creștin, dar și de a da dovadă de cunoștințe temeinice, tinerii s-au pregătit intens și au studiat temele propuse, pe baza cărora s-a realizat concursul biblic. De asemenea, tinerii au pregătit cîntări prin care au lăudat numele lui Dumnezeu.

Un moment deosebit a fost prezentarea temei pentru acasă, care a cerut multă implicare și creativitate din partea participanților. Comunităților le-a fost distribuită din timp câte o temă și li s-a propus să o reprezinte printr-un simbol, care ulterior urma să fie dăruit tinerilor din altă comunitate.

La sfârșit toți tinerii care au participat la conferința biblică au primit câte un mic cadou.

Mulțumiri și Slavă fie aduse lui Dumnezeu pentru că avem posibilitatea de a studia și împărtăși și altora Cuvântul Său.

Jentimir Valeria,

Departamentul Informații din comunitatea Hîncești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.