În Bender a fost organizat programul „Există speranță”

Știri Monday, 27 November 2017

În perioada 11-18 noiembrie 2017 biserica din orașul Bender a devenit locul din care a răsunat mesajul cu privire la faptul că „Există speranță” pentru fiecare om. Acest mesaj a fost prezentat având la bază Cuvântul sfânt al lui Dumnezeu care este mereu actual.

Or. Bender, Transnistria, 18 noiembrie 2017

Prezentatorul acestui program a fost Moisei Ostrovski, venit din Belarus împreună cu soția lui, Nina, care a deschis fiecare seară prin interpretarea unor piese extraordinare. Trebuie să menționăm că aceste șapte seri s-au transformat într-o adevărată sărbătoare a sufletului.

În principal fiecare conferință era formată din două părți. Prima parte – pagina medicală, prezentată de un medic, membru al organizației obștești republicane „Sănătatea generațiilor” – Turcinski Lidia. Ea a prezentat bolile coloanei vertebrale, metode de prevenire și tratament. Partea cea mai interesantă a prezentărilor dumneaei a fost exercițiile la care participau toți cei prezenți.

Cea de a doua parte  a cuprins învățături ce țin de sănătatea noastră spirituală. Moisei Ostrovski a prezentat principiile biblice cele mai importante, de care depinde soarta noastră veșnică, într-o manieră accesibilă tuturor.

În ultima zi, în Sabat, a avut loc serviciul divin de botez. Trei tineri și-au predat inimile lui Dumnezeu, au încheiat legământ cu El și au promis să-I fie credincioși. În cadrul prezentărilor Moisei Ostrovski a subliniat faptul că Dumnezeu îi iubește foarte mult pe cei care Îl iubesc din toată inima. Pentru a ilustra acest fapt a citat istoria apostolului Ioan, despre care se spune că era ucenicul pe care îl iubea Isus. Apoi Moisei Ostrovski și-a pus întrebarea: de ce este scris numai despre Iona acest lucru, doar pe el îl iubea Isus? Secretul se afla în faptul că și Ioan Îl iubea foarte mult pe Isus și se simțea atras de El. În concluzie a fost subliniat faptul că și noi putem deveni ucenicii iubiți ai lui Dumnezeu dacă Îl vom iubi și Îi vom sluji din toată inima.

Biserica Adventistă din Bender nu încetează să se roage pentru ca încă mulți locuitori ai orașului să devină copii ai Tatălui Ceresc.

Autorul articolului: Robert Leahu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.