Biserica adventistă din Cuconeștii Noi a hrănit peste 260 de persoane cu dizabilități

Știri Monday, 27 November 2017

Pe data de 22 noiembrie 2017, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Cuconeștii Noi a organizat un proiect social, care a avut ca scop pregătirea unei mese calde pentru persoanele bolnave psihic și cu dizabilități. Dat fiind faptul că în satul Brănzeni din r. Edineț există un astfel de internat, biserica a decis să meargă acolo. Merită să menționăm faptul că membrii din Cuconeștii Noi obișnuiesc să organizeze anual astfel de proiecte, dar, conform opiniei atât a organizatorilor, a sponsorului Culicițchii Pavel,  dar și a tuturor celor care s-au implicat activ în proiect, de data aceasta totul a fost deosebit și binecuvântarea lui Dumnezeu a fost simțită foarte mult.

La sfârșitul evenimentului, pastorul Sîngereanu Denis a ținut un cuvânt de mullțumire și încurajare pentru angajații internatului care au primit în dar și câte o carte misionară împreună cu un ziar.

Acest proiect este un bun început pentru alte acțiuni de binefacere pe care biserica adventistă din Cuconeștii Noi planifică să le implementeze deja în localitatea natală, împlinind astfel cuvintele Domnului Isus care a spus: Căci am fost flămând, și Mi-ați dat de mâncat; Mi-a fost sete, și Mi-ați dat de băut; am fost străin, și M-ați primit; am fost gol, și M-ați îmbrăcat; am fost bolnav, și ați venit să Mă vedeți; am fost în temniță, și ați venit pe la Mine.” (Matei 25:35-36)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.