60 de instructori ai clubului de Exploratori au fost instruiți special pentru a le sluji copiilor

Știri Wednesday, 11 October 2017

Frigul toamnei și ploaia nu au fost impedimente în calea celor care s-au adunat pentru tabăra de instruire de trei zile la care fiecare instructor a putut primi răspuns la problemele care îl frământau.

Or. Chișinău, Moldova, 10 octombrie 2017

În perioada 6-8 octombrie 2017, 60 de instructori au venit în Complexul multifuncțional din or. Rezina pentru a fi instruiți. Unii abia făcând primii pași, alții având o experiență bogată, dar toți fiind uniți în dorința de a se dezvolta în domeniul slujirii pe care o fac.

Participanții au putut participa la un ciclu de seminare. „Psihologia vârstelor”, „Proiectarea întâlnirilor”, „O abordare creativă a slujirii”, „Pregătirea pentru aliniere și marș”, „Viziune”, „Caracteristicile unui lider spiritual” – au fost temele pe care le-au prezentat Roman Chisacov, Svetlana Bașmacova, Ghenadie Danilescu, Oleg Perciun, Valentina Gorincioi și Ilie Vîlcu.

„Ne-a plăcut foarte mult această tabără și nu ne-a fost frig. Toate seminarele au tratat probleme actuale și ne-au fost de mare folos. Chiar dacă am obosit puțin să stăm într-o singură încăpere, a fost extraordinar. Timpul parcă a zburat” – spuneau participanții pregătiți de plecare.

Departamentul Informații al UBM, Roman Chisacov

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.