A fost organizată prima conferință a familiilor adventiste din Moldova

Predici și articole Wednesday, 13 September 2017

25 de familii au participat la conferința organizată pentru prima dată de către Departamentul „Familie” al Uniunii de biserici. Seminarele, cântările și timpul de relaxare au dat aripi multor familii și le-a ajutat să aibă o relație de calitate.

 

27 august 2017

 

„Ce? Cum? Când?” – acestea au fost întrebările care i-au intrigat pe toți cei care au hotărât să participe la tabăra familiei care a fost organizată pentru prima dată de către Departamentul „Familie”. Faptul că vor fi cazați în corturi i-a speriat pe mulți, dar cei mai curajoși au venit fără întârziere. Fiecare familie a avut posibilitatea ca pe parcursul zilei să aibă părtășie, să asculte seminare și să cânte.

Valentin Ivanovici și Larisa Ivanovna i-au salutat pe toți cei prezenți în mod solemn și le-au împărtășit un mesaj din Cuvântul lui Dumnezeu.

După deschiderea solemnă a Sabatului a fost organizată o seară creativă. Roman și Tatiana Chisacov  au prezentat istoria familiei lui Martin și Katharina Luther. Mulți dintre cei prezenți au ascultat pentru prima dată această istorie și participând la concursuri s-au cunoscut mai bine unul pe altul descoperind lucruri folositoare pentru familia lor.

Pastorii Vîlcu Ilie și Dmitrii Belîi au prezentat celor prezenți următoarele teme: bugetul familie și credincios jurământului dat.

Cele trei zile de tabără au trecut ca și cum ar fi fost câteva clipe. Întâlnirea s-a încheiat cu o drumeție la Saharna.

Mulți dintre participanți au regretat faptul că nu au știut despre această tabără și au promis să spună despre aceasta tuturor prietenilor lor. De asemenea au insistat ca o astfel de tabără să fie organizată și anul viitor.

Departamentul Informați al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.