510 exploratori și 90 de instructori au participat la tabăra de vară organizată de Departamentul Tineret

Predici și articole Wednesday, 13 September 2017

O echipă deosebită și instructorii consacrați au fost cei care au făcut posibilă participarea unui număr așa de mare de copii la tabăra de vară organizată în cadrul Complexului multifuncțional de la Rezina. Momentele vesele și programul de calitate au adus încântare în sufletele și pe fețele copiilor.

 

Moldova, august 2017

 

Acesta este timpul pe care îl așteptăm cu toții, mai ales copiii. O astfel de întâlnire a fost organizată cu un an în urmă iar acum erau mulți cei care așteptau cu nerăbdare să își întâlnească prietenii. Mai ales că în cadrul Complexului multifuncțional de las Rezina au avut loc schimbări. În ciuda faptului că toți așteptau să locuiască în apartamente noi, constructorii i-au dezamăgit. Dar exploratorii nu se tem de nimic, așa că în corturile pe care le aveam au încăput trei ture, la fiecare participând aproape 200 de copii și 30 de instructori, pe lângă echipa de organizare formată din 18 membri ai comandamentului și 13 voluntari.

Copiii au simțit cea mai mare bucurie atunci când s-au dat pe toboganul cu apă, organizați pe echipe. Înainte de aceasta ei au putut participa la ateliere și specializări  la care au primit insigne care să le confirme nivelul de cunoștințe. Drumețiile și pregătirea hranei la focul de tabără a făcut ca echipele să fie mai unite și i-a ajutat pe exploratori să își facă noi prieteni.

Tabără de exploratori desfășurată sub deviza „Prin aventuri cu Isus” a lăsat multe impresii plăcute în rândul copiilor. Emoțiile cele mai deosebite le-au simțit atunci când i-au condus pe prietenii lor spre apa Iordanului spiritual. Sunt amintiri de neuitat. Pe lângă cei 10 exploratori care s-au botezat, încă 70 au răspuns apelului, mărturisind public decizia lor de a încheia legământ cu Dumnezeu în viitor.

Toți participanții au plecat acasă cu o dorință profundă de a se întâlni cât mai curând pentru noi aventuri!

 

Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.