Deviza „Mereu al doilea, mereu biruitor! Cedează-I lui Dumnezeu primul loc!” a fost tema de bază a forumului de tineret din anul 2017

Predici și articole Wednesday, 13 September 2017

300 de tineri din Moldova au participat la forumul de tineret din anul 2017. A fost un timp de reîntâlnire cu vechii prieteni și de cunoaștere a altora noi. Mișcare, inspirație, meditații, comuniune, drumeție – toate acestea au încăput în 6 zile.

 

Tinerii din Moldova petrec în fiecare an câteva zile în Complexul multifuncțional al Bisericii Adventiste de la Rezina. Este un loc liniștit, de basm unde vrei să revii iar și iar. Chiar dacă tinerii din ziua de azi nu sunt așa de entuziaști atunci când vine vorba de a merge într-o tabără în corturi, pentru mulți acesta nu este un impediment. De ce se pot teme dacă acolo sunt așteptați de către prietenii lor…

Tinerii au apreciat noua viziune a Departamentului Tineret – toți participanții au fost împărțiți pe echipe și fiecare dintre ele, sub îndrumarea pastorului lor, au organizat ora biblică având ca manual cartea creată special pentru ei „Cele mai importante întrebări”.

În fiecare seară echipele au prezentat scenete ce aveau ca subiect tema zilei. „Familia, biserica, slujirea socială, rugăciunea, studierea Bibliei” – acestea au fost subiectele la care au trebuit să mediteze și pe care să le prezinte pentru a arăta cum poți fi al doilea și totuși să fii învingător.

Toți participanții au afirmat cu tărie la sfârșitul forumului că îndemnul de a-I ceda lui Dumnezeu primul loc este unul actual. Acest fapt este îmbucurător!

După o astfel de întâlnire memorabilă cu prietenii a fost foarte greu ca la sfârșit să ne luăm rămas bun, dar timpul nu ne-a lăsat o altă opțiune.

Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.