Școala „Izvorul vieții”, din or. Tiraspol, și-a deschis porțile pentru vizitatori

Predici și articole Thursday, 4 May 2017

În data de 30 аprilie 2017 școala creștină „Izvorul Vieții” și-a deschis porțile pentru a primi vizitatori. Aceștia au putut să cunoască câte ceva din viața școlii, elevii care învață acolo și pe profesori. Programul consistent și interesant a trezit curiozitatea tuturor celor prezenți.  

Or. Tiraspol, Transnistria. 30 aprilie 2017

Oaspeții au putut asculta multe lucruri interesante despre școală, elevi și profesori. Pe scenă a urcat o familie unită formată din profesori, elevi și alți colaboratori, sub conducerea liderului spiritual F. N. Neagu. Împreună au cântat un cântec. Spectatorii au asistat la lecții de lb. engleză, lb. română, lb. ucraineană, prezentate sub forma unor scenete scurte și vesele. Nimeni nu a rămas indiferent la concursul „Înțelepții și înțeleptele”, în cadrul căruia copiii, împărțiți în două echipe, au răspuns la întrebări din diferite domenii, cu grade diferite de dificultate. Au fost emoționați atât participanții cât și vizitatorii, toți au fost prinși în acest joc atrăgător și fiecare a avut posibilitatea să își controleze nivelul de cunoștințe.

Participanții au prezentat uniforma școlară, iar bucătarii tineri, purtând șorțuri, au prezentat principiile unui stil de viață sănătos, au vorbit despre alimentația sănătoasă și benefică de care au beneficiat pe parcursul întregului an școlar. Mai mult de atât, fiecare a pregătit câte un fel de mâncare și a prezentat rețeta tuturor. După aceea, atât gazdele cât și oaspeții, au gustat din bucatele pregătite. Copiii, sătui și mulțumiți au putut cumpăra cu punctele obținute (pentru cea mai bună purtare, pentru fapte bune, pentru note) obiecte interesante de la magazinul improvizat de organizatori. Fiecare matur care a vizitat școala a primit în dar cartea „Istoria mântuirii” iar copiilor le-au fost oferite jucării.

Sărbătoarea a fost veselă și interesantă. Copiii s-au simțit foarte bine împreună și niciunul nu dorea să mai plece.

Departamentul Informații al comunității Tiraspol

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.