Campania de Evanghelizare din Şoldăneşti, în plină desfăşurare

Știri Tuesday, 28 February 2017

La Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din oraşul Şoldăneşti este în plină desfăşurare Campania de evanghelizare, care a fost lansată pe 18 Februarie curent. Aproximativ 20 de copii şi 30 de adulţi se adună în fiecare seară ca să participe atât la lecţia de sănătate, cât şi la programul spiritual.

Participanţii spun că Campania de evanghelizare este binevenită, fiind mulţumiţi de predicile prezentate de Jeef Blumenberg, venit tocmai din Statele Unite ale Americii.

„Ne îmbogăţit duhovniceşte şi suntem împăcaţi cu Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor. Aceste întâlniri, mai ales când suntem familia unită, sunt foarte binevenite. Dacă la început veneam singură la Biserică, acum vin împreună cu soţul meu. Este o biruinţă şi o binecuvântare foarte mare, pentru care îi mulţumim mult lui Dumnezeu”, mărturiseşte Eugenia Frunze.

„La aceste seminare învăţăm că Dumnezeu este unica persoană care poate să ne salveze, să ne cureţe de păcate. Dacă avem încredere în El, este drept şi credincios ca să ne ierte de orice păcat. Dumnezeu ne acceptă aşa cum suntem noi, vrea să ne facă vrednici pentru împărăţia Lui. Prin aceste întâlniri, oamenii cunosc cum este Dumnezeu, cât de bun este. Domnul Geef este un predicator venit de departe care a adus o veste bună, un mesaj îmbucurător pentru toţi creştinii. Îi mulţumim din suflet”, a declarat Tatiana Covali.

Şi pastorul Bisericii, Iurie  Lotca, se bucură când vede Casa Domnului plină în fiecare seară: „Scopul nostru este să-i informăm pe oameni, pentru că un om informat este un om puternic, în cazul în care aplică cunoştinţele în viaţă. Dacă nu le aplici, eşti un om slab. Dacă le aplici, accepţi şi mergi spre Isus, eşti un om puternic. Eu aştept ca fiecare persoană să fie informată, iar la timpul potrivi să ia o decizie pentru Isus, să se salveze pe sine, familia lui, copiii, prietenii”.

„Am venit pentru prima dată prin aceste locuri şi sunt foarte impresionat de deschiderea oamenilor de aici, din Şoldăneşti. Este o parte a ţării foarte frumoasă şi foarte mult asemănătoare cu regiunea mea din America.  Vorbesc oamenilor despre Biblie ca un întreg şi vin cu mai multe detalii şi explicaţii. Vreau ca oamenii să aibă o altă înţelegere şi alte gânduri despre Domnul Isus”, spune predicătorul Jeef Blumenberg, care a venit din regiunea Tenneesee, SUA.

Campania va dura până în data de 4 Martie. Toţi participanţii la program vor primi în dar cartea „Istoria Speranţei”.

Departamentul Informații, or. Șoldănești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.