Un serviciu divin special de rugăciune i-a unit pe adventiștii din Ungheni

Știri Thursday, 29 December 2016

 

În noaptea din 24 spre 25 Decembrie, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Ungheni a organizat „Noaptea de veghe”. Mai mult de 30 de persoane au vizitat această întâlnire consacrată rugăciunii pentru nevoile bisericii, ale orașului, pentru bolnavi și cei în nevoie, pentru programele speciale de evanghelizare care au fost programate pentru anul 2017.

Ungheni, Moldova, 25 Decembrie 2016

Rugăciunea este modalitatea prin care Îi prezentăm lui Dumnezeu trăirile noastre, atât bucuria cât și întristarea. Rugăciunea înălțată de către biserică pentru ceva dau pentru cineva are o putere foarte mare. Dumnezeu înfăptuiește minuni prin răspunsurile pe care le dă celor ce se roagă. Toți cei care au cerut unui credincios să se roage pentru ei pot mărturisi despre minunile pe care Dumnezeu le-a făcut în viața lor.

Doar atunci când ne unim în rugăciune sinceră putem să experimentăm atingerea specială a Duhului Sfânt și să simțim susținerea din partea Lui.

În biserică a domnit o atmosferă prietenească. Prezența tinerilor și a copiilor i-a umplut de bucurie pe toți cei prezenți. Toate departamentele au participat la organizarea programului și au povestit experiențele pe care le-au avut cu Dumnezeu în anul care a trecut. Serviciul divin s-a desfășurat în cadrul unei atmosfere de închinare și la el au putut participa toți cei care au dorit pentru a-L slăvi pe Dumnezeu prin rugăciune, cântare și poezie.

Recunoștința față de Dumnezeu exprimată în rugăciunile deosebite și iubirea lui Dumnezeu au consolidat, pentru o vreme, relația membrilor cu Dumnezeu și unul cu altul.

Autor: Ponomoreva Alla

Foto: Dmitrii Brod

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.