Conducătorii departamentelor și liderii grupelor mici din regiunea Edineț au făcut cunoștință cu noi modalități de slujire

Știri Sunday, 4 December 2016

 

Pe data de 26 noiembrie în biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Edineț a avut loc întâlnirea cu delegații și conducătorii departamentelor bisericilor din câmpul Edineț. La întâlnire au fost prezenți conducătorii departamentelor și liderii grupelor mici.

Or. Edineț, Moldova, 26 noiembrie 2016

Organizatorii întâlnirii au fost administratorii și liderii departamentelor Uniunii de Biserici Adventiste din Moldova – Valentin Grubîi, Roman Chisacov, Andrei Moldovanu, Dmitrii Belîi.

Partea instructivă a avut ca scop pregătirea slujbașilor bisericilor pentru propovăduirea Evangheliei prin diferite metode. În atenția celor prezenți au fost aduse seminare pe temele: formarea și activitatea grupelor mici, conducerea unui studiu biblic, organizarea unei acțiuni sociale și deschiderea unui centru de influență. Mesajul „Biserica trebuie să fie de folos societății” – a fost repetat de mai multe ori la această întâlnire.

Cu dorințe de bine s-a adresat delegaților președintele Uniunii de Biserici Valentin Grubîi. În cuvântarea sa el a subliniat principiul: „numai implicarea tuturor membrilor bisericii în lucrarea misionară va aduce rezultate la care nici n-am visat”.

Credem că acest început modest al unei lucrări mari împreună cu implicarea tuturor membrilor bisericii va duce la grăbirea revenirii lui Isus Hristos.

Denis Sîngereanu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.