Programul „Înțeleg! Cred! Trăiesc!”, prezentat de Drumi Iurie N., a fost desfășurat cu succes la Bălți

Știri Sunday, 4 December 2016

 

În perioada 15-19 Noiembrie, orașul Bălți a găzduit programul spiritual „Înțeleg! Cred! Trăiesc!”. Biserica Adventistă împreună cu toți cei care au dorit, au putut afla informații utile și ziditoare.

Or. Bălți, Moldova, 30 Noiembrie 2016

Atmosfera prietenească și întâlnirile interesante conduse de doctorul în teologie, profesor la Facultatea de Teologie a Universității Adventiste din Zaoksky, Drumi Iurie N., au avut impact asupra tuturor participanților. Toate cele trei comunități din or. Bălți au petrecut un timp de calitate.

Programul a fost desfășurat ca și cel cu genericul „La o ceașcă de ceai”. Au fost invitați în mod special copiii și părinții dar și oricine ar fi dorit să participe.

Materialul prezentat a schimbat viziunea pe care părinții o aveau cu privire la educarea copiilor din zilele noastre. Participanții au putut să afle care ar trebui să fie prioritățile și valorile, le-a fost prezentată importanța rugăciunii, a credinței și a realității existenței Împărăției Cerurilor.

Dr. Drumi le-a propus tinerilor un model care Îi este plăcut lui Dumnezeu.

În acest fel, seară după seară, atmosfera prietenească și acordurile binecuvântate ale muzici religioase i-au predispus pe ascultători pentru primirea mesajului.

La sfârșitul programului 23 de vizitatori și-au manifestat dorința de a studia lecțiile biblice.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu, Dr. Drumi și tuturor celor care au participat la organizarea acestui program pentru efortul depus și pentru consacrarea în slujire. Datorită lor acest program a avut loc.

Tarlev S., Dep. Informații Bălți

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.