Locuitorii Chișinăului de ziua orașului au făcut cunoștință cu chipul din visul lui Nebucadnețar și au aflat despre profețiile timpului sfârșitului

Știri Friday, 21 October 2016

 

Adventiștii din Chișinău au povestit în mod interesant și captivant despre profețiile cărții Daniel. Chipul înalt de 2 m. atrăgea atenția trecătorilor, iar consultanții povesteau cu bucurie despre scopul pentru care a fost prezentat

Orașul Chișinău, Moldova, 14 octombrie 2016

Dimineața zilei de vineri i-a salutat cu un răsărit frumos pe locuitorii și oaspeții orașului Chișinău, care au ieșit pe prospectul central din oraș ca să participe la sărbătorirea aniversării de 580 ani ai capitalei. Toată strada s-a transformat în iarmaroc, iar adventiștii au folosit această ocazie pentru a oferi speranță locuitorilor și oaspeților capitalei și a le prezenta un mesaj despre trecut, prezent și viitor. În acest scop a fost pregătit un chip de 2 m. din visul lui Nebucadnețar, consemnat în cartea Daniel, capitolul 2. Atenția trecătorilor a fost atrasă de înălțimea și culorile deosebite ale chipului – capul de aur, pieptul de argint, coapsele de aramă, picioarele și tălpile din lut.

În scopul de a-i determina pe oameni să studieze profețiile, cât și pentru a-i invita în biserică, a fost organizată o ofertă – doritorii puteau face un selfi pe fonul chipului, să-l publice în facebook și instagram cu hashtagul #istukan. Cei care au împlinit condițiile puteau primi un cadou a doua zi în Biserica Adventistă de pe strada Bernardazzi 22. Oferta a atras atenția diferitor grupuri de vârste. Părinții se opreau cu copiii lor, ascultau însemnătatea chipului și își făceau poze pe fundalul chipului și al bannerului. Mulți nu știau absolut nimic despre chip, doar câțiva au putut să explice semnificația acestui chip.

A doua zi, sâmbătă, în biserică a avut loc un program special, în cadrul căruia a fost explicat mai pe larg sensul profeției din capitolul doi al cărții prorocului Daniel, cât și actualitatea lui pentru omul contemporan. Pastorul bisericii, Anatol Tănase, a înmânat oaspeților cadoul promis – cartea bestseller ”Calea către Hristos”, de Ellen White. După program vizitatorii au avut parte de comuniune caldă și au fost serviți cu o gustare plăcută.

Valeria Cheptinari, Departamentul Informație, comunitatea ”Betel”, Chișinău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.