Comunitatea Trinca a vizitat detinutii care se afla in penitenciarul nr. 2 din Lipcani

Știri Wednesday, 12 October 2016

 

 

Adventiștii din s. Trinca se implică activ în slujirea pentru deținuți. La inițiativa pastorului local comunitatea a vizitat penitenciarul numărul 2 din or. Lipcani. Deținuții au auzit un mesaj spiritual și au participat la o masă organizată de biserica Adventistă.

Trinca, Moldova, 25 septembrie 2016

 

Pe data de 25.09.2016 un grup de frați si surori din comunitatea Trinca au vizitat pe cei care sunt izolați de societate la penitenciarul nr 2 din or. Lipcani, unde a fost susținut un program spiritual. Deținuții au ascultat cu atentie din cuvintul lui Dumnezeu care a fost prezentat de către pastorul comunității Nicolae Vîlcu. De asemeni numele lui Dumnezeu a fost lăudat si prin câteva imnuri creștine.

Cei prezenți la acest serviciu au primit ziarul ,,Comoara ascunsa” si cărți spirituale ,,Dorința veacurilor”, cartea anului ,,Unica speranță”. La solicitarea administrației si condamnaților, din partea comunității Trinca li sa oferit 400 kg de pepene verde si 50 kg prune. La sfârșit condamnații au oferit acestui grup cadou un obiect din lemn făcut de către ei.

Responsabil departamentul informație com. Trinca

Maxim Budeanu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.